Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 14:00 (Κυριακή 20-3-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
  • Χιόνισε και στο κέντρο της Αθήνας. Θα διατηρηθεί και αύριο ο χιονιάς σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, με επιδείνωση την Τρίτη και υποχώρηση από Τετάρτη.
  • Άγρια κόντρα έφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγής, «Άριστος στο copy-paste αποδεικνύεται ο Γιώργος Πατούλης», κατηγορώντας τον περιφερειάρχη για λογοκλοπή επειδή κατέθεσε διδακτορικό με πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από διδακτορικά περασμένων ετών – Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την παραίτηση του περιφερειάρχη.
  • Άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια (για 20η φορά όπως υποστηρίζει ο ίδιος) στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. Προκλήθηκαν υλικές ζημίες.
  • Ολοκληρώθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και άνοιξαν οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο.
  • Αλέξης Τσίπρας στο “Βήμα της Κυριακής”: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή».

Διεθνή

  • Τσαβούσογλου στην “Χουριέτ”: «Αρχίζω να βλέπω σύγκλιση στις διαπραγματεύσεις Μόσχας – Κιέβου» – Σφίγγει ο ρωσικός κλοιός στη Μαριούπολη.
  • Έξι νεκροί, δέκα βαριά και 27 ελαφρά τραυματίες στο Βέλγιο, όπου ΙΧ έπεσε σε πλήθος που ετοιμαζόταν να συμμετάσχει σε καρναβαλικές εκδηλώσεις – Συνελήφθη ο 30χρονος οδηγός και 33χρονος συνοδηγός – Οι αρχές έχουν αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι