Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Κυριακή 10-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται γεγονότα και εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

  1. Άσκηση για τη “Γαλάζια Πατρίδα” από τη Τουρκία.
  2. 90χρονος σκότωσε στην Τήνο 50χρονο γείτονά του, επειδή φιλονικούσαν από καιρό για τον ηλιακό θερμοσίφωνα, τη θέση στο πάρκινγκ και άλλα ασήμαντα ζητήματα – O ηλικιωμένος έκανε και μηνύσεις ότι το θύμα είχε δηλητηριάσει ένα πηγάδι του.
  3. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 51 θάνατοι, 8.635 νέα κρούσματα από 150.000 τεστ. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 357 (σταθερός αριθμός εδώ και δέκα μέρες). Οι εισαγωγές νέων ασθενών του τελευταίου 24ωρου ήταν 328 (λιγότερες κατά 3.53% σε σύγκριση με το προηγούμενο 24ωρο).– Μπορείτε να δείτε εδώ τα αυριανά σημεία για δωρεάν τεστ – Αυξημένα τα μαθητικά κρούσματα.
  4. Γυναίκα εκπαιδευτικός σκοτώθηκε ή πνίγηκε στη διάρκεια καταρρίχησης στην Μακρυνίτσα.
  5. Νεκρό βρέφος σε πλαστική σακούλα βρέθηκε σε δημόσιες τουαλέτες στη Λευκωσία.
  6. Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δεν έριξε τελικά ο “Ινδιάνος” τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέτα.
  7. «Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα σε αυτή την αξιοθαύμαστη γωνιά του κόσμου» γράφει στο αποχαιρετιστήριο tweet του ο Τζέφρι Πάιατ, καθώς αναλαμβάνει νέος πρέσβης των ΗΠΑ.
  8. Πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση Novartis, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί απαντήσεις για τις συνομιλίες που δημοσίευσε ο Κώστας Βαξεβάνης με τον προστατευόμενο μάρτυρα.
  9. Απατεώνες εμφανίζονται ως γιατροί και ζητούν χρήματα από ηλικιωμένους για δήθεν επεμβάσεις στα παιδιά τους.
  10. Μύκονος: Αλβανός πυροβόλησε ομοεθνή του στην κοιλιακή χώρα και το θύμα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Είχαν προσωπικές διαφορές.
  11. Ίσως μειωθεί ο ΦΠΑ στο 6% σε βασικά προϊόντα, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
  12. Το SLpress δεν μπορεί να συνεχίσει την ανεξάρτητη πορεία του χωρίς τη συνδρομή σας.

Διεθνή

  • Γαλλικές εκλογές: Προηγείται με σχετικά ασφαλές προβάδισμα ο Μακρόν της Λεπέν, έπεται ο Μελανσόν με 20% – Στον πρώτο γύρο του 2017 ο Μακρόν ήταν στο 24% και η Λεπέν στο 21%, αλλά στον δεύτερο γύρο ο Μακρόν έλαβε 66% των ψήφων και εκείνη 34%.
  • Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν πάνω από 1.200 σοροί στην περιοχή του Κιέβου μετά την αποχώρηση των Ρώσων και ότι οι Ρώσοι βίασαν μωρά – Η σύζυγος του Ζελένσκι, που γράφει σενάρια για τηλεοπτικές σειρές, έδωσε συνέντευξη στο Vogue όπου εξέφρασε την έκπληξή της για τον πόλεμο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι