Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Παρασκευή 29-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές σημαντικές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται μόνον εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 12 το μεσημέρι.

  • Παραίτηση του επικεφαλής της Frontex λόγω pushbacks στο Αιγαίο και στον Έβρο – Αντιδράσεις κομμάτων.
  • Πανδημία: 34 νεκροί, 7.463 νέα κρούσματα, 244 διασωληνωμένοι και 180 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία (6% λιγότερες από χθες) – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία όπου αύριο θα γίνονται δωρεάν τεστ – Ποια μέτρα ισχύουν για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια – Τι είπε σήμερα η Μίνα Γκάγκα για τις οξείες ηπατίτιδες στα παιδιά.
  • Ομογενής θέλησε να δωρίσει ένα εκατ. σε νοσοκομείο στις Σέρρες, αλλά επειδή ήθελε να έχει την διαχείριση του ποσού ο ίδιος, το νοσοκομείο προτίμησε να μην δεχτεί τη δωρεά.
  • Ανακοινώθηκε ποιοι ανασφάλιστοι εξαιρούνται από το νέο νόμο και είναι οι ανήλικοι, άτομα σε αιμοκάθαρση και όσοι έχουν βαριές αναπηρίες. Όλοι οι άλλοι από 1ης Ιουνίου δεν θα μπορούν πλέον να απευθύνονται σε ιδιώτη γιατρό για συνταγογράφηση και θα πρέπει να απευθύνονται σε ιατρούς δημόσιων νοσοκομείων.
  • Παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο του Νίκου Παππά πρότεινε η Εισαγγελέας του Αρ. Πάγου.
  • Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, διάρκεια ταξιδιού, κόστος, ημερομηνίες αναχώρησης.
  • Ομαλή η έξοδος για την Πρωτομαγιά.

Διεθνή

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι