Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Πέμπτη 28-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται μόνον γεγονότα και εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

  • Την τουρκική προκλητικότητα κατήγγειλε στο γ.γ. του ΝΑΤΟ ο πρωθυπουργός – Ενεργοποιούνται τα αντιαεροπορικά στο Αιγαίο
  • «Μπορούμε να καλύψουμε τον εφοδιασμό μας σε αέριο από τις παραδόσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από Ελλάδα και Τουρκία», λέει η Βουλγαρία.
  • ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις τιμές ενέργειας: «Η ρήτρα αναπροσαρμογής έχει την υπογραφή Μητσοτάκη» – Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξαναβυθίσει τη χώρα στο χάος» – Το ΚΙΝΑΛ για τιμές ρεύματος κατηγορεί και τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον απερχόμενο πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ – Ν.Δένδιας: «Η αποχώρηση του κ. Πάιατ συμπίπτει με έξαρση της προκλητικότητας στο Αιγαίο» – Στο Κογκρέσο θα απευθυνθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.
  • Σε ύφεση εκτιμά ότι είναι ο κορονοϊός στη χώρα μας, ο Γκίκας Μαγιορκίνης –  7.580 νέα κρούσματα – 48 θάνατοι –  260 οι διασωληνωμένοι –191 οι νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία (όσες και χθες) – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία για δωρεάν τεστ για αύριο.
  • Καθησυχαστική για τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας στα παιδιά η Μίνα Γκάγκα – Κρούσματα οξείας ηπατίτιδας άγνωστης αιτιολογίας έχουν καταγραφεί σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, καθώς και στον Καναδά, στο Ισραήλ, στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ.
  • Πατέρας καταδικάστηκε επειδή χτύπησε 12χρονο συμμαθητή της κόρης του που παίζοντας την κατάβρεξε με νερό.
  • Στο στενό περιβάλλον του Σκαφτούρου ψάχνει η ΕΛΑΣ το άτομο που έδωσε πληροφορίες για τις κινήσεις και τη φρουρά του θύματος, στους εκτελεστές του.
  • Αλλάζουν ΔΟΥ χιλιάδες φορολογούμενοι

Διεθνή

  • ‘Ολαφ Σολτς: Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο η Ρωσία να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου – Ασαφές αν κάποιες χώρες τελικά θα πληρώσουν σε ρούβλια
  • Ένταση Ρωσικής Ομοσπονδίας και ΝΑΤ0 για τον εξοπλισμό της Ουκρανίας – Προβληματίζει η Υπερδνειστερία και η προσπάθεια εμπλοκής της Μολδαβίας – Εκρήξεις άγνωστης προέλευσης στο Κίεβο, ενώ βρίσκεται εκεί ο Γκουτέρες

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι