Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Σάββατο 2-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται μόνον εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 14:00.

  • Βαγγέλης Βενιζέλος: «Και ο Καραμανλής έχει πει ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»
  • Στην Οδησσό μεταβαίνει αύριο ο Νικος Δένδιας.
  • 15.823 νέα κρούσματα, 52 θάνατοι, 357 διασωληνωμένοι και 442 νέες εισαγωγές ασθενών το τελευταίο 24ωρι – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία δωρεάν τεστ για αύριο Κυριακή
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Κορίνθου αύριο λόγω εργασιών αλλά και στην παραλιακή λόγω ποδηλατικού αγώνα, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας για αγώνα δρόμου.
  • «Είναι εξιλαστήριο θύμα» λέει για την αδελφή της και μητέρα των τριών παιδιών – Ο σύζυγος σε συνέντευξή του δηλώνει ότι θέλει να μάθει την αλήθεια – Η κατηγορουμένη ζήτησε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους – Συζητείται η πιθανότητα εκταφής για να εξεταστεί το τάμπλετ που είχε βάλει στο φέρετρο της Τζωρτζίνας η μητέρα της.
  • Ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του σε φιλικό αγώνα και τον επανέφεραν οι γιατροί.

Διεθνή

  • Οι ρωσικές δυνάμεις αποχωρούν από το ΚίεβοΖελένσκι: «Οι Ρώσοι ναρκοθετούν τις περιοχές από τις οποίες αποχωρούν» – Πρώην Γενική Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, η Κάρλα ντελ Πόντε, ζήτησε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν «επειδή είναι εγκληματίας πολέμου» – Ως πράκτορα της KGB παρουσιάζουν τον πατριάρχη Κύριλλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version