Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Σάββατο 5-3-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις του SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται εξελίξεις και γεγονότα που έγιναν γνωστά μετά τις 14:00.

  • Για τα ενοίκια ομολόγησε ότι σκότωσε την οικογένεια ο 60χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία από κατάστημα με παράνομο τζόγο και που κάτοικοι χρεώνουν την τοπική αστυνομία ότι έκανε τα στραβά μάτια στην βίαιη συμπεριφορά του επί χρόνια – Πυροβολούσε γείτονά του επειδή έβηχε, χτυπούσε και την πρώτη και την δεύτερη σύζυγό του στη μέση του δρόμου, σκότωνε ζώα με σιγαστήρα, είχε πυροβολήσει συμμαθητή του κ.λπ. – Αν και φέρεται να βρέθηκαν στην κατοχή του ένα εκατομμύριο ευρώ, σκότωσε την οικογένεια για πέντε ενοίκια των 200 ευρώ και υποστηρίζει ότι ο νοικάρης του στον τελευταίο καβγά τον είχε απειλήσει ότι θα τον σκότωνε αν ξαναπήγαινε για τα νοίκια.
  • Μπορείτε να δείτε εδώ την εξέλιξη της πανδημίας το τελευταίο διάστημα – ΕΟΔΥ: 12.997 κρούσματα, αλλά από λίγα τεστ λόγω Σαββατοκύριακου – 51 θάνατοι – 284 εισαγωγές ασθενών, 14 λιγότερες από χθες – 384 διασωληνωμένοι ασθενείς – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία όπου θα διενεργούνται αύριο Κυριακή δωρεάν τεστ.
  • Ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ υπέρ του Ιβάν Σαββίδη για πόλεμο λάσπης, όπου αναφέρονται όσα έκανε για την Ελλάδα «ο Έλληνας Ιβάν Σαββιδης»
  • Προβληματισμός για την τιμή του ψωμιού, καθώς Ρωσία και Ουκρανία καλύπτουν το 14% των παγκόσμιων αναγκών και τα αποθέματα της Ελλάδας είναι περιορισμένα.
  • Βρέθηκε μεγάλο μέρος των λύτρων, δηλαδή των 800.000 ευρώ που δόθηκαν για την απελευθέρωση του 40χρονου εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων Γιώργου Κασσιμάτη και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα τρία άτομα ως ενεχόμενα στην απαγωγή, δυο άνδρες και μια γυναίκα. Πρόκειται για ζευγάρι και γνώριμό τους. Οι δύο άνδρες έχουν μητρώο για ληστείες. Αναζητούνται και άλλοι συνεργοί.

Διεθνή

  • Η Μόσχα κατηγορεί εθνικιστές Ουκρανούς για το μπλοκάρισμα των διαδρόμων απομάκρυνσης αμάχων από τις πόλεις και το Κίεβο κατηγορεί τους Ρώσους ότι δεν σέβονται την εκεχειρία – Σφυροκοπούνται Μαριούπολη και Κίεβο – Οι ΗΠΑ στέλνουν και άλλη βοήθεια ύψους 10 δισ. δολαρίων στην Ουκρανία
  • Τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν – Τηλεφωνική συνομιλία των υπουργών Εξωτερικών Κίνας και ΗΠΑ. «Ελπίζουμε ότι οι μάχες θα σταματήσουν το συντομότερο δυνατόν», είπε εν συνεχεία ο Κινέζος ΥΠΕΞ – Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συναντήθηκε στη Μόσχα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν – Πούτιν: «Η Ουκρανία ίσως χάσει την κρατική της υπόσταση».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι