Οι πυροβολισμοί στη Συγγρού συνδέονται με τη βόμβα στην κάβα

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Το νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού έξω από το οποίο σημειώθηκαν πυροβολισμοί χθες τα ξημερώματα φέρεται να ανήκει στον ιδιοκτήτη της κάβας της Καλλιθέας όπου προ δύο εβδομάδων άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα.

Το ίδιο Τμήμα της ΕΛΑΣ ανέλαβε και τις δύο υποθέσεις -το Τμήμα Εκβιαστών. Από τους πυροβολισμούς στην είσοδο του κέντρου διασκέδασης της Συγγρού βρέθηκαν τρεις κάλυκες. Οι βολές προκάλεσαν μόνον υλικές ζημίες στην πόρτα και σε ένα ΙΧ που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κέντρο, καθώς οι πυροβολισμοί “έπεσαν” λίγη ώρα αφ΄ ότου το κέντρο είχε κλείσει.

Στην κάβα της Καλλιθέρας που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία, η έκρηξη είχε σημειωθεί στις 3:00 τα ξημερώματα στις 11 Μαρτίου και είχαν προκληθεί πολλές ζημίες, τόσο στο κατάστημα όσο και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο εκεί αλλά και στις γύρω πολυκατοικίες -στα διαμερίσματα έσπασαν τζάμια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι