Οι Τούρκοι παρενόχλησαν σκάφος του Λιμενικού

Ζάκυνθος

Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό του Λιμενικού Σώματος τις πρώτες πρωινές ώρες ανοιχτά της Λέσβου, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει υλικές ζημιές. Επισημαίνεται ότι απο το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός στα μέλη του πληρώματος.

Το Λιμενικό Σώμα επισημαίνει στην ανακοινωσή του:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 13-06-2021, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νήσου Λέσβου, περιπολικό σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρών υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους πληρώματος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι