Οι τραγικοί γονείς της Σάμου – Ο πατέρας μετέδιδε ειδήσεις χωρίς να ξέρει….

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τραγικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως για το θάνατο των δύο παιδιών στη Σάμο, ένα αγαπημένο ζευγάρι που ο θάνατος το βρήκε αγκαλιασμένο, καθώς το αγόρι είχε αγκαλιάσει το κορίτσι για να το προστατεύσει καθώς άρχισε να γκρεμίζεται επάνω τους το παλιό κτίσμα. Η 15χρονη Κλαίρη όταν την ανέσυραν, ανέπνεε ακόμη, αλλά ξεψύχησε λίγο μετά. Ο 17χρονος Άρης σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο πατέρας του αγοριού, που ειναι δημοσιογράφος, μετέδιδε ειδήσεις για το σεισμό όταν τα παιδιά σχόλασαν από το σχολείο ασφαλή και κατευθύνθηκαν προς το φροντιστήριο μαζί, όπως πάντα, ακολουθώντας και την σταθερή τους διαδρομή μέσα από σοκάκια. Σε ένα από αυτά, πλάτους 2 μέτρων περίπου, άκουσαν τον τριγμό από ένα ετοιμόρροπο κτίριο και ίσα που πρόλαβαν να αγκαλιαστούν.

Η μητέρα του αγοριού είχε ανησυχήσει που τα παιδιά δεν έφτασαν στο φροντιστήριο και δεν σήκωναν ούτε τα κινητά τους, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί. Με αγωνία έψαχναν την κόρη τους και οι γονείς της κοπέλας. Όμως δεν υπήρχε καν σήμα στα κινητά. Υπέθεσαν ότι σαν παιδιά κάπου θα πήγαν αλλά χτυποκαρδούσαν καθώς το μυαλό τους πήγαινε και στο χειρότερο. Από την άλλη, ήξεραν ότι το σχολείο δεν είχε υποστεί ζημίες.

Η Πυροσβεστική πήρε κλήση για να ανασύρει τα παιδιά στις 5 το απόγευμα.

Η ανάρτηση του  πατέρα του αγοριού

paterasari2

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι