Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – Γιος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Ηλικιωμένος στη Νίκαια πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή βία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την πατροκτονία στο Περιστέρι. Πιο συγκεκριμένα ένας 35χρονος άνδρας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του και στη συνέχεια ήταν ο ίδιος που ειδοποίησε την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν η 66χρονη μητέρα του δράστη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για πολλά περιστατικά οικογενειακής βίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος άνδρας βρισκόταν συχνά υπό την επίρρεια μέθης και στη συνέχεια την χτυπούσε.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στις πρώτες κουβέντες ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του. Τότε Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο σώμα και στον θώρακα. Μάλιστα το χτύπημα που απέβη μοιραίο για το θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο δράστης διεκομισθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι και στις 05.20’ περίπου οδηγήθηκε στην ΥΑΔΑ.

Αυτή τη στιγμή ο δράστης δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ενώ εντός της ημέρας πρόκειται να μεταβεί στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι