Οκτώ προσαγωγές κατά την εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων σε Εξάρχεια, Aγ.Παντελεήμονα

Άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ανήλικους στην Κυψέλη

Στην προσαγωγή οκτώ ατόμων προχώρησαν οι Αρχές μετά τις συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, για την εκκένωση δύο υπό κατάληψη κτιρίων σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικών εισαγγελικών παραγγελιών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης και των Ο.Π.Κ.Ε.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πανό, 28 ξύλινα κοντάρια, 8 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 9 κράνη, 11 τεμάχια υφάσματος, μπλούζα και γάντι. Παράλληλα, από συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπιστώθηκε ότι στο κτίριο στον Άγιο Παντελεήμονα λάμβανε χώρα ρευματοκλοπή.

Τα κτίρια αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι προέβησαν σε ενέργειες ασφάλισής τους.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι