Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ με άλμα στα 5.90μ., το πρώτο ολυμπιακό της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο 2024 κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χάλκινο στο Παγκόσμιο και ανέβασε το πανελλήνιο ρεκόρ από το 5.91 στο 5.93.

Ο Καραλής, κατάφερε να πετύχει στη σημαντικότερη ημέρα της αθλητικής του ζωής το καλύτερο δυνατό και με άλμα στα 5,90 μ. ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση.

Ο 25χρονος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα με έγκυρα στα 5,50 μ. και 5,70 μ., ήταν πολύ εντυπωσιακός στα 5,80 μ. όπου έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα, αλλά και στα 5,85 μ. και 5,90 μέτρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι