Ολλανδός τουρίστας χτύπησε 29χρονη οδηγό, επειδή κινδύνευσαν εξαιτίας της τα παιδιά του

Ολλανδός τουρίστας χτύπησε 29χρονη οδηγό, επειδή κινδύνευσαν εξαιτίας της τα παιδιά του

Χθες το πρωί 34χρονος Ολλανδός με την σύζυγό του και με τα δύο βρέφη τους στο καρότσι, είδε το όχημα που είχε παρκάρει χωρίς να βάλει χειρόφρενο 29χρονη Ελληνίδα, να κινείται προς τα πίσω και να “φρενάρει” σε κολώνα δίπλα του. Διαπληκτίσθηκε με την οδηγό και στο τέλος την χτύπησε στο πρόσωπο και στα χέρια.

Το γεγονός έλαβε χώρα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οδηγός πάρκαρε το ΙΧ σε δρόμο με κλίση και ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να τσουλάει. Ευτυχώς “βρήκε” λίγα μέτρα πιο κάτω σε στύλο φωτισμού, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε. Δίπλα στην κολώνα όμως ήταν η οικογένεια του Ολλανδού.

Θυμωμένος εκείνος για το ενδεχόμενο να είχαν τραυματιστεί τα παιδιά του, ζήτησε το λόγο από την οδηγό, διαπληκτίσθηκαν και τελικά φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια. Η 29χρονη υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ο Ολλανδός τουρίστας συνελήφθη. Η γυναίκα και τα παιδιά του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, χωρίς πάντως να αναφέρεται κάποιος τραυματισμός τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι