Ολονυχτία φοιτητών για την Παλαιστίνη στα Προπύλαια

Ολονυχτία φοιτητών για την Παλαιστίνη στα Προπύλαια
epa11329288 Protesters march with a big Palestinian flag during the 'Stop Israel' demonstration between Stortorget and Molleplatsen in Malmo, Sweden, 09 May 2024. Organizers expect thousands to participant in the protest against Israel's participation in the 68th edition of the Eurovision Song Contest (ESC) at the Malmo Arena. The ESC comprises two semi-finals, held on 07 and 09 May, and a grand final on 11 May 2024. EPA/JOHAN NILSSON SWEDEN OUT

Με σκοπό να ενώσουν τις φωνές τους με τους φοιτητές σε όλον τον κόσμο, δείχνοντας αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης, φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας συγκεντρώνονται έξω από τα Προπύλαια στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως δηλώνουν, διαμαρτύρονται για τη στάση της κυβέρνησης αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας. Το παρόν θα δώσει, όπως έχει ανακοινωθεί και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Οι φοιτητές άρχισαν να συγκεντρώνονται στα Προπύλαια λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί μέχρι αύριο το πρωί.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι