Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στην Ηλεία

Mήνυμα του 112 για εκκένωση της Δαδιάς – Στον Έβρο κυβερνητικό κλιμάκιο

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσε η Πυροσβεστική, κάτοικοι και εθελοντές προκειμένου να ελέγξουν την πυρκαγιά που ξέσπασε, χθες το βράδυ κοντά στο χωριό Κορυφή του Πύργου Ηλείας. Στο σημείο επιχειρούν επιχειρούν 64 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα.

Η εικόνα της φωτιάς, σύμφωνα με το patrisnews.gr, γύρω από το χωριό Κορυφή είναι καλύτερη. Φαίνεται πως τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί και ευελπιστούν ότι σύντομα θα τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ είχε δοθεί εντολή προληπτικής εκκένωσης του χωριού Κορυφή και, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ilialive.gr, στην περιοχή ακούστηκαν εκρήξεις.

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας για σήμερα
Σύμφωνα με τον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην κατηγορία 3 βρίσκονται Αττική, Κύθηρα, Βοιωτία, Αργολίδα, Κορινθία, Χανιά, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη, περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Αχαΐας, της Λακωνίας και της Μαγνησίας.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι