Ολοσχερώς καταστράφηκε πολυκατοικία από φωτιά στο ισόγειο

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Φρεαττύδα - Απεγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί

Ολοσχερώς καταστράφηκε τετραώροφη πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια, κοντά στην οδό Στρατηγού Καλλάρη, από φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειό, σε χώρο όπου παλαιότερα στεγαζόταν κατάστημα επίπλων και είχε μέσα ξυλεία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 22:45 σε ισόγειο εγκαταλελειμμένο χώρο της πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Ψαρουδάκη και Παρασκευοπούλου. Δύο ηλικιωμένες γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από τον πρώτο όροφο και η μία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Από τη φωτιά κάηκαν τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στους εξωτερικούς χώρους διαμερισμάτων σε άλλες δύο πολυκατοικίες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι