Ομάδα νεαρών μετά από διαδήλωση, ποδοπάτησε προϊόντα της “Βιολάντα” σε σούπερ μάρκετ

Ομάδα νεαρών μετά από διαδήλωση, ποδοπάτησε προϊόντα της “Βιολάντα” σε σούπερ μάρκετ

Ομάδα μαυροντυμένων ανδρών στο κέντρο του Βόλου πέταξε από τα ράφια προϊόντα της εταιρείας “Βιολάντα” φωνάζοντας “δεν είναι ατυχήματα, είναι δολοφονίες”.

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στη Βιολάντα η οποία κόστισε τη ζωή σε 5 εργάτριες, έγινε στο Βόλο συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να αποδοθούν ευθύνες και εν συνεχεία έγιναν όσα δείχνει το βίντεο που ανήρτησε ο «Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου Ενάντια στην Καύση των Σκουπιδιών». Τα τρικάκια είναι κατά της εταιρείας παραγωγής και της συγκάλυψης ευθυνών της πολιτείας.

/

Οι νεαροί αποχώρησαν λίγο αργότερα, ενώ σύμφωνα με περαστικούς ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από τις δυνάμεις της Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να γίνει προσαγωγή ή σύλληψη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx