Ομοφωνία Κυβέρνησης-Τραπεζιτών για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ομόφωνα και με επιτυχία ολοκλήρωσαν το πλαίσιο της νέας ρύθμισης για την προστασία της πρώτης κατοικίας οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, όπως αναφέρουν συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας.

Στην συνάντηση την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο υπουργός και ο υφυπουργός Επικρατείας,  κ. Φλαμπουράρης και Λιάκος, καθώς και στελέχη των νομικών υπηρεσιών των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Από την πλευρά των τραπεζών παρέστησαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ο κ. Καλαντώνης και η κα Απαλαγάκη.

«Η συμφωνία θα αντικαταστήσει από την 01/03/2019 το άρθρο 9 του ν.3869/10» σημείωναν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του κ. Φλαμπουράρη. Διευκρίνιζαν επίσης ότι «άμεσα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για εισαχθεί προς ψήφιση το νέο πλαίσιο από το ελληνικό Κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επεξεργασία για τη συνολική αναθεώρηση των πλαισίων ρύθμισης των ιδιωτικών χρεών».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι