Ομολόγησε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι στον Ωρωπό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα, που ο θάνατός της είχε αποδοθεί στην αρχή σε πτώση από τη σκάλα του σπιτιού της. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, φέρεται να ομολόγησε ο άνδρας που ήταν ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Όλα ξεκίνησαν στις 10 Μαΐου, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη μονοκατοικία που διέμενε στη Χαλκίδα. Αρχικά, ο θάνατός της θεωρήθηκε ότι οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση, έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί πέντε πισώπλατες μαχαιριές.

Σύμφωνα με το Live News, ο άνδρας που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, είναι παλιός φίλος, περίπου συνομήλικος της κόρης του θύματος, η οποία φέρεται να του είχε πει ότι η 63χρονη είχε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι και πού το είχε κρυμμένο. Ο άνθρωπος αυτός γνώριζε πώς να μπει στο σπίτι, με το κλειδί στη γλάστρα.

Η αστυνομία επικεντρώνεται πλέον στα αίτια της δολοφονίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι