Ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της – ΑμεΑ θύμα και δράστιδα

Ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της – ΑμεΑ θύμα και δράστιδα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της ηλικίας 42 ετών γυναίκας που ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι τον 46χρονο αδελφό της στη Νέα Σμύρνη για ασήμαντη αφορμή. Τα δύο αδέλφια ζούσαν μόνα μετά το θάνατο των γονιών και είχαν και τα δύο νοητική υστέρηση.

Αρχικά η δράστις είχε τηλεφωνήσει στην κοινωνική υπηρεσία (η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία) λέγοντας ότι ο αδελφός της “έπαθε καρδιακό”.  Υπήρξε δυσκολία στην επικοινωνία με τους αστυνομικους εξαρχής. Οι πρώτοι διάλογοι με τους αστυνομικούς είναι χαρακτηριστικοί:

-Γνωρίζεις που είναι ο αδερφός σου;

-Είναι στο σπίτι

-Τι σχέση έχετε με τον αδερφό σου;

-Τον αγαπώ. Είμαστε αγαπημένα αδέρφια

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ρώτησαν τη γυναίκα και για τους γονείς της οι οποίοι έχουν αποβιώσει με την ίδια να μην είναι σε θέση να τους δώσει απαντήσεις.

«Ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα» είπε. Οι αστυνομικοί κάλεσαν και ψυχίατρο προκειμένου να βοηθήσει στην εξέταση της γυναίκας, η οποία έχει διαγνωστεί με σοβαρή νοητική υστέρηση αλλά πάντως εξαρχής θεωρείτο η βασική ύποπτη για το φόνο. Σε μία από τις αναλαμπές που είχε χθες το βραδύ, πάντως ομολόγησε. Είπε: «Τσακωθήκαμε με τον αδερφό μου γιατί μου ζήτησε να του φέρω νερό και μου φώναξε. Πήρα το μαχαίρι τον χτύπησα, μετά το έπλυνα και το άφησα στο νεροχύτη» είπε η γυναίκα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx