Oπαδικές αγριότητες – Έκαψαν 19χρονο

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Ένα ακόμη επεισόδιο πρωτοφανούς αγριότητας, με αφορμή οπαδικές διαφορές, σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών στην πλατεία Συνταγματάρχη Αθ. Κατσιά, στις παλιές εργατικές κατοικίες της Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Η δεύτερη ομάδα προσπάθησε να τρέξει γιατί “οι άλλοι” υπερτερούσαν, όμως οι διώκτες πρόλαβαν και έκαψαν με πυροτέχνημα έναν 19χρονο “αντίπαλό” τους.

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν και απομόνωσαν έναν νεαρό, τον ακινητοποίησαν και του προκάλεσαν εγκαύματα στο σώμα με αναμμένο πυρσό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο με εγκαύματα στην πλάτη και το πόδι. Το θύμα και οι φίλοι του περιέγραψαν στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν, αλλά όταν τέθηκε το καίριο ερώτημα για το ποιοι τους επετέθησαν, απάντησαν ότι “δεν ξέρουν αν ήταν οπαδοί άλλης ομάδας”. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι