Ορφανοτροφείο κολαστήριο – Εργαζόμενες έβαζαν παιδιά να κάνουν σεξ!

Ορφανοτροφείο κολαστήριο – Εργαζόμενες έβαζαν παιδιά να κάνουν σεξ!

Γυναίκες εργαζόμενες σε ορφανοτροφείο των Αθηνών έβαζαν ή παρακολουθούσαν αγοράκια επτά έως 11 ετών να έχουν ερωτικές περιπτύξεις ή και ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές, όπως κατήγγειλε και σήμερα η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στον ΑΝΤ1. Στο ιδιωτικό ορφανοτροφείο αυτό υπήρχαν και χειροδικίες, αλλά εκείνο που σοκάρει περισσότερο είναι η σεξουαλική “δραστηριότητα” των μικρών παιδιών με “θεατές” εργαζόμενες, δηλαδή άτομα που πληρώνονται για να προστατεύουν τα παιδιά!

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα για την δομή αυτή και ανέφερε ότι ασκείτο βία στα παιδιά και  επιπλέον γινόταν σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών, και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα και την επομένη μέρα πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση και οργάνωσα έρευνα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ειδικούς. Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα-ένα.

»Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους» είπε η υφυπουργός. Την αποκάλυψη έκανε η υφυπουργός αρχικά στον Ραδιομαραθώνιο κατά της Φτώχειας και εν συνεχεία μίλησε και σε τηλεοπτικά κανάλια.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες», ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «έχω πάει τρεις φορές στον εισαγγελέα. Κατέθεσα πάλι μηνυτήρια αγωγή. Κατάλαβα ότι “πέφτω” πάνω σε δεύτερη μηνυτήρια αγωγή για το συγκεκριμένο ιδιωτικό ίδρυμα, για εμπορία βρεφών. Τώρα πάμε για κακοποίηση».

Σύμφωνα με την υφυπουργό οι εργαζόμενοι που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ ήταν γυναίκες. Όπως σημείωσε σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, έπειτα από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές, αναφερόμενη μάλιστα και στις παράλογες εξηγήσεις που έδινε για αυτό ο αρμόδιος του ιδρύματος. Όπως αποκάλυψε η κυρία Μιχαηλίδου οι γυναίκες υπάλληλοι κατέγραφαν τις σεξουαλικές δραστηριότητες σε βίντεο, για διάφορους λόγους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι