Οργισμένοι πυροπαθείς πετάνε νερό στον Τσαβούσογλου!

Οργισμένοι πυροπαθείς πετάνε νερό στον Τσαβούσογλου!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέφθηκε την Αττάλεια το βράδυ της Πέμπτης, λόγω των πυρκαγιών που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την περιοχή της νότιας Τουρκίας. Οι κάτοικοι της Αττάλειας δεν υποδέχθηκαν με θέρμη τον πολιτικό, καθώς με την έλευσή του ξεκίνησαν να του φωνάζουν, ρωτώντας αν η κυβέρνηση έχει μόνο τρία αεροπλάνα.

Ο Τσαβούσογλου σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα εξήγησε ότι «Είχαμε τρία αεροπλάνα. Τρία ήταν εδώ και μετά τα στείλαμε σε άλλες περιοχές». Οι κάτοικοι οργισμένοι απαντάνε στον υπουργό ότι «Υπάρχουν άλλα 10 αεροπλάνα που κοιμούνται». Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Τσαβούσογλου να λέει «Σας μιλάω ειλικρινά» και τους πολίτες να αποκρίνονται «Έχει μείνει ίχνος ειλικρίνειας; Η χώρα κάηκε!» και κάποιους εξ αυτών να πετάνε νερό στον υπουργό!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι