Ορκωμοσία νέων σημαιοφόρων του ΠΝ παρουσία Παυλόπουλου

Ορκωμοσία νέων σημαιοφόρων του ΠΝ παρουσία Παυλόπουλου

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων ΠΝ τάξεως 2019. Τα ξίφη στους νέους Σημαιοφόρους επέδωσε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Ορκίστηκαν συνολικά σαράντα πέντε (45) Σημαιοφόροι (27 μάχιμοι και 18 μηχανικοί) εκ των οποίων εννέα (9) Σημαιοφόροι από την Κύπρο, δύο (2) από το Μαυροβούνιο και τρεις (3) από τη Ιορδανία.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, Πρέσβεις, μέλη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης/ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Θρησκευτικών αρχών, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) ή εκπρόσωποί τους, ο Διοικητής Ναυτικού Κύπρου Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ.

Επίσης, επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, Ανώτατοι Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες των ΕΔ και ΣΑ, εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σημαιοφόρων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι