Όρμπαν προς ΕΕ: “Θα σας στείλουμε τους παράνομους μετανάστες στις Βρυξέλλες”

Όρμπαν προς ΕΕ: “Θα σας στείλουμε τους παράνομους μετανάστες στις Βρυξέλλες”
epa11645180 Italian Deputy Prime Minister, Transport Minister and Lega leader Matteo Salvini (L) greets Hungarian Prime Minister Viktor Orban at the traditional Lega (League) party rally in Pontida, near Bergamo, northern Italy, 06 October 2024. Italy's right-wing League party is holding its annual rally at Pontida on 05 and 06 October. EPA/MICHELE MARAVIGLIA

Σε παρέμβασή του σε εκδήλωση του κόμματος της Λέγκα, στην βόρεια Ιταλία, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν αναφέρθηκε, ανεβάζοντας για μια ακόμη φορά τους τόνους, στην διαχείριση του μεταναστευτικού.

“Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση στην Ευρώπη, από την Βουδαπέστη θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες και θα τους αφήσουμε μπροστά στα διάφορα γραφεία”, δήλωσε ο Όρμπαν.

“Στην Ουγγαρία ο αριθμός μεταναστών είναι μηδενικός, δεν αφήνουμε την χώρα μας στα χέρια αλλων. Όποιος θέλει να μπει στην χωρα μας πρεπει να περιμένει την σχετική άδεια, εξω από τα σύνορά μας”, πρόσθεσε, χειροκροτούμενος από οπαδούς της Λέγκα.

Ο Βίκτορ Όρμπαν, τέλος, τόνισε ότι “στην Ουγγαρία η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας και αυτό δεν θα αλλάξει, παρά την αντίθετη στάση της διεθνούς αριστεράς”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx