Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο κατηγορούμενος για διαφθορά υπουργός Γεωργίας

Μήπως αυτοκτονούμε με τον τρόπο που εξοπλιζόμαστε;, Ζαχαρίας Μίχας

Ο Ουκρανός υπουργός Γεωργίας Μίκολα Σόλσκι παραιτήθηκε, εν μέσω καταγγελιών ότι εμπλέκεται σε παράνομη καταπάτηση και απόκτηση δημοσίων εκτάσεων αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο πρόεδρος της ουκρανικής Βουλής Ρουσλάν Στεφαντσούκ γνωστοποίησε μέσω Facebook ότι «το Κοινοβούλιο έλαβε επιστολή παραίτησης από τον Μίκολα Σόλσκι” και στην ανάρτησή του επισύναψε την επιστολή παραίτησης. Ο ίδιος πρόσθεσε στην εφαρμογή Telegram ότι η παραίτηση του υπουργού θα εξεταστεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής.

Το προφίλ του Στεφαντσούκ είναι “κλειδωμένο” και δεν μπορέσαμε να διαβάσουμε τι γράφει ο Σόλσκι στην επιστολή παραίτησης και από ποιους αποκτήθηκαν αυτές οι δημόσιες εκτάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι