Ουκρανοί: Πιάσαμε άλλους 100 αιχμαλώτους και οι Ρώσοι ζητούν τώρα ανταλλαγή

Ουκρανοί: Πιάσαμε άλλους 100 αιχμαλώτους και οι Ρώσοι ζητούν τώρα ανταλλαγή

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι ειδικές δυνάμεις της κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας της Ουκρανίας, ή SBU, «κατέλαβε και εκκαθάρισε ένα εκτεταμένο και καλά οχυρωμένο προπύργιο ενός λόχου, αιχμαλωτίζοντας 102 Ρώσους στρατιώτες».

Οι συλληφθέντες στρατιώτες ανήκαν στο 488ο Μηχανοκίνητο Σύνταγμα Τυφεκιοφόρων της Ρωσίας και στη μονάδα Αχμάτ, δήλωσε ένας αξιωματικός, προσθέτοντας ότι απ΄ό,τι ξέρει, η Ρωσία έχει έρθει σε επαφή για ανταλλαγή αιχμαλώτων. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ουκρανικά μέσα, έγινε παράλληλα προσπάθεια εισχώρησης στο Μπέλγκοροντ, αλλά οι Ρώσοι δεν αιφνιδιάστηκαν όπως στην περίπτωση της Σούτζα και τεκμαίρεται ότι οι Ουκρανοί δεν εισχώρησαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι