Ουγγαρία: Στοπ σε πρόσφυγες – μετανάστες ακόμα και με τη βία

Deutsche Welle: Πώς ο Όρμπαν απομακρύνει την Ουγγαρία από την ΕΕ

Η Ουγγαρία θα πρέπει να «κάνει χρήση βίας» στα νότια σύνορά της με τη Σερβία για να προστατεύσει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν η Τουρκία πραγματοποιήσει την απειλή της να ανοίξει τις πύλες της για να περάσουν οι πρόσφυγες από τα Βαλκάνια και να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη, δήλωσε ο Oύγγρος πρωθυπουργός.

«Αν η Τουρκία στείλει εκατοντάδες χιλιάδες άλλους επιπλέον (των υφιστάμενων μεταναστευτικών ροών), τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βία για να προστατεύσουμε τα ουγγρικά σύνορα και τα σερβο-ουγγρικά σύνορα και δεν εύχομαι για κανέναν να χρειαστεί να καταφύγουμε σ’ αυτό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version