Ουκρανός είπε ψέματα ότι μαχαίρωσε τον πατριό του για να φέρει η αστυνομία εκχιονιστικό

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Ένας 34χρονος Ουκρανός τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι μαχαίρωσε τον πατριό του μόνο και μόνο για να ανοίξουν οι αστυνομικοί τον δρόμο προς το αποκομμένο από τα χιόνια χωριό του, το Γκρίμποβα Ρούντνια στη βόρεια Ουκρανία.

Ο Αλεξάντερ  Αβραμένκο έκπληκτος είδε τους αστυνομικούς να καταφθάνουν άμεσα και αναγκάστηκε να πει την αλήθεια. Οι αστυνομικοί ειχαν μετακινηθεί με όχημα 4Χ4 καθώς τα εκχιονιστικά είχαν κάπως καθαρίσει τους δρόμους. Μόνο που ο Αβραμένκο δεν διαθέτει 4Χ4 και ήλπιζε ότι η Αστυνομία θα έφερνε εκχιονιστικό για να ανοίξει καλύτερα τους δρόμους.

Το πρόστιμο που θα του επιβληθεί είναι 4 ευρώ (ο μέσος μισθός στη χώρα είναι 290 ευρώ)

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι ο 34χρονος στο τηλεφώνημα,που έγινε στις 9 το βράδυ, ειχε πει πολύ πειστικά  “δεν κινείται, τον μαχαίρωσα στο στήθος, ελάτε γρήγορα, αλλά δεν ξέρω πώς θα έρθετε γιατί τα χιόνια έκλεισαν τους δρόμους”. Τους προέτρεψε να πάνε στο χωριό του με εκχιονιστικό μηχάνημα, επειδή διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να φτάσουν εκείνοι και το ασθενοφόρο στο σπίτι του.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι