Ουζμπέκα έριξε το παιδί της στις αρκούδες! (video)

Ουζμπέκα έριξε το παιδί της στις αρκούδες! (video)

Σε ζωολογικό κήπο της Τσασκένδης, στο Ουζμπεκιστάν, μια νεαρή μητέρα που κρατούσε την ηλικίας τριών ετών κόρη της αγκαλιά και φώναζε ταραγμένη, την πέταξε από ύψος πέντε μέτρων στις αρκούδες!

Η αρκούδα έτρεξε ορμητικά προς το παιδί, αλλά ευτυχώς το μύρισε και έφυγε, ενώ έξι φύλακες έτρεξαν αμέσως και το πήραν αγκαλιά. Το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και έχει τραύματα από την πτώση, αλλά ευτυχώς δεν σκοτώθηκε, καθώς πέφτοντας με το κεφάλι από αυτό το ύψος δεν κινδύνευε μόνον από τις αρκούδες.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ρίψη του παιδιού, στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με την σύζυγο ή σύντροφό του, να αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της γυναίκας και να σκαρφαλώνει δίπλα της για να την αποτρέψει, αλλά δεν προλαβαίνει και η μητέρα ρίχνει το παιδί. Βίντεο με πιο καθαρή εικόνα μπορείτε να δείτε εδώ. Η γυναίκα διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τα κίνητρά της είναι άγνωστα, αλλά φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=lNeIlz_hyhA

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι