Π.Ο.Σ.Ε. ΕΦΚΑ: Καμία Ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς στον e-ΕΦΚΑ

Π.Ο.Σ.Ε. ΕΦΚΑ: Καμία Ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς στον e-ΕΦΚΑ

Μετά την δημόσια ανακοίνωση των αρμόδιων αρχών για εμπλοκή εργαζομένων του e-ΕΦΚΑ Αγρινίου σε παράνομες πράξεις διαφθοράς, η Ομοσπονδία μας, εκ μέρους και όλων των εργαζόμενων στον φορέα, εκφράζει την μηδενική μας ανοχή απέναντι σε παράνομες πράξεις και πρακτικές, χρηματισμού, διαφθοράς ή διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες και συμπεριφορές, πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και σε όλη τους την έκταση από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Πολιτείας και να αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες σε όσους προκύψει ότι είναι εμπλεκόμενοι.

Στην μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, που καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό της, για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών του φορέα προς τους ασφαλισμένους συμπολίτες μας, υπό συνθήκες, μάλιστα, πολύχρονης και τραγικής έλλειψης προσωπικού και σύγχρονων υποδομών, δεν μπορούν να έχουν θέση υπάλληλοι που δεν σέβονται τον όρκο τους και προβαίνουν σε παράνομες καταδικαστέες πράξεις διαφθοράς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx