Πάει στον Καμμένο ο ανεξάρτητος Φωκάς;

Πάει στον Καμμένο ο ανεξάρτητος Φωκάς;

«Μιλάμε για το μέγιστο εθνικό θέμα που απασχολεί όλους τους Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και βέβαια θα συνεργαστώ με οποιονδήποτε θέλει από το δημοκρατικό τόξο για να αντισταθούμε σε αυτή τη συμφωνία.

“Είναι προς τιμήν του και συγχαρητήρια στον κ. Καμμένο που παραιτήθηκε από υπουργός, δεν είναι εύκολο, δεν βλέπουμε πολλούς υπουργούς να παραιτούνται» δήλωσε στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο εκλεγείς με την Ένωση Κεντρώων και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς.

«Θα πρέπει να ξυπνήσουν όλοι οι βουλευτές και πολύ περισσότερο οι Μακεδόνες βουλευτές, έστω και αν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε. Ερωτηθείς αν θα μπει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, απάντησε «δεν μιλάμε τώρα για κοινοβουλευτική ομάδα, μιλάμε για συνεργασία πραγματική με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στην Συμφωνία». Καταλήγοντας ανέφερε ότι «πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά για να σταματήσει αυτή η Συμφωνία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι