Παιχνίδια στα σούπερ μάρκετ – Και τα καταστήματα γειτονιάς μπορούν να “ανοίξουν”, με τηλεφώνημα

Παιχνίδια στα σούπερ μάρκετ – Και τα καταστήματα γειτονιάς μπορούν να “ανοίξουν”, με τηλεφώνημα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την παρουσίαση των μέτρων που θα ισχύσουν στις γιορτές για την αγορά, ανέφερε πως απελευθερώνεται η πώληση των παιχνιδιών στα σούπερ μάρκετ.

«Αν δεν λαμβάναμε κανένα τέτοιο μέτρο, θα ρισκάραμε την πλήρη κατάρρευση του εμπορίου και των εταιριών courier καθώς θα είχαμε συσσώρευση ανεκτέλεστων παραγγελιών και όταν θα ανοίγαμε το λιανικό εμπόριο κανονικά θα υπήρχε πολυκοσμία. Άρα και για να περιοριστεί η κινητικότητα και η πολυκοσμία, τότε ήταν αναγκαίο να βρεθεί διέξοδος», ειπε.

Είπε επίσης ότι θα επιτρέπονται και τηλεφωνικές παραγγελίες, ώστε και μικρά καταστήματα να έχουν επαφή με τον πελάτη και να κάνουν χρήση της υπηρεσίας click away. «Απευθύνεται δηλαδή όχι μόνο στους μεγάλους αλλά και στους περισσότερους μικρούς. Δεν θέλω να υποκριθώ ότι θα αντικαταστήσει την κανονική λειτουργία, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή λύση υπό τις δεδομένες συνθήκες», συμπλήρωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx