Παιδάκια μαγείρευαν μόνα και άρπαξε φωτιά το διαμέρισμα

Χανιά: Επιχείρηση εντοπισμού Γερμανού τουρίστα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στα Πατήσια, κοντά στον Αγιο Λουκά, όταν η μητέρα (μετανάστης. διαζευγμένη) έλειπε στη δουλειά και τα δύο παιδιά προσπάθησαν να μαγειρέψουν μόνα. Ένα 12χρονο κορίτσι και ένα 8χρονο αγόρι διασώθηκαν από την Πυροσβεστική, καθώς και το σκυλάκι της οικογένειας.

Όταν ξέσπασε αργά χθες το βράδυ η φωτιά γείτονες πήραν το “εκατό” και την Πυροσβεστική, γιατί έβγαιναν καπνοί από το σπίτι. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  έσπευσαν επί τόπου και απεγκλώβισαν τα δύο παιδιά, που διακομίσθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς είχαν εισπνεύσει καπνούς. Το σκυλάκι θα φιλοξενηθεί σε γειτόνισσα προσωρινά.

Η μητέρα ειδοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ και έφτασε πολύ σύντομα στο σπίτι, σε κατάσταση – σοκ. Αστυνομικοί, πυροσβέστες και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαβεβαίωσαν τη γυναίκα ότι τα παιδιά δεν διατρέχουν κίνδυνο και προσπάθησαν να την καθησυχάσουν. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ ανέλαβαν να μεταφέρουν στο Παίδων «Αγία Σοφία» το αυτοκίνητο της μητέρας, καθώς η ίδια μπήκε στο ασθενοφόρο με τα δύο παιδιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx