Παίκτης ριάλιτι σκοτώθηκε με την ίδια μοτοσικλέτα που είχε σκοτωθεί ο γιος του

Παίκτης ριάλιτι σκοτώθηκε με την ίδια μοτοσικλέτα που είχε σκοτωθεί ο γιος του

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα ο Διονύσης Πρώιος, που έγινε γνωστός σε όσους παρακολουθούσαν το 2020 την εκπομπή Μastechef.

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε σε ηλικία 58 ετών, με την ίδια μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος γιος του όταν σκοτώθηκε κι εκείνος σε τροχαίο. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών για τον μάγειρα, ανέφεραν ότι θα χρειαζόταν επέμβαση στο κεφάλι, όμως τελικά ο Πρώιος δεν άντεξε και κατέληξε προτού χειρουργηθεί. Υπενθυμιζεται ότι προ διμήνου πέθανε πρόωρα και άλλη παίκτρια του ίδιου ριάλιτι, η Ντέμυ Γεωργίου, που υπέκυψε στα 39 της χρόνια από οξεία λοίμωξη την οποία είχε υποτιμήσει.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε «φύγει» και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης οδηγώντας την ίδια μοτοσικλέτα. Ο ίδιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του όσο συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής.

Την είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου έκανε γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου. Αυτές τις μέρες θα έρθει η μητέρα του από την Αργεντινή, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του. Ο ίδιος είχε γεννηθεί εκεί, ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και δεν θέλησε να φορτώσει τον γιο του με την ίδια προβληματική παιδική ηλικία που βίωσε ο ίδιος. Όταν λοιπόν χώρισε από την μητέρα του γιου του, ανέλαβε εκείνος την ανατροφή του αγοριού και δεν ξαναπαντρεύτηκε. Για το θάνατο του παιδιού του (σκοτώθηκε το 2016) είχε πει σε συνέντευξή του «δεν φορούσε κράνος, όπως πολλά παιδιά, όμως ο γιος μου ήταν ναυαγοσώστης, είχε ταξιδέψει, μιλούσε πολλές γλώσσες, έζησε μόνο τον αφρό χωρίς πίκρες κι έφυγε. Μπράβο του, γιατί κι εγώ ήθελα να φύγω νέος, αλλά δεν τα κατάφερα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx