Παλαιά σύνεργα της ΔΕΗ η “βόμβα” στο Σύνταγμα

Παλαιά σύνεργα της ΔΕΗ η “βόμβα” στο Σύνταγμα

Λήξη συναγερμού σήμανε στο Σύνταγμα, καθώς διαπιστώθηκε πως το αντικείμενο που κρίθηκε ύποπτο ήταν τελικώς… σύνεργα από εργασίες που είχε κάνει παλαιότερα η ΔΕΗ.

Κάποια… σύνεργα παλαιότερων εργασιών ήταν τελικά το μεταλλικό αντικείμενο το οποίο προκάλεσε την κινητοποίηση τόσο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ., όσο και του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Ελληνικού Στρατού, στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης, κοντά στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αν και αρχικά θεωρήθηκε πως το αντικείμενο ήταν είτε οβίδα, είτε βόμβα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τελικώς διαπιστώθηκε μετά από έρευνα ότι δεν ήταν παρά εξαρτήματα παλαιότερων εργασιών της ΔΕΗ στο σημείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι