Πάλι έχασε τα λόγια του ο Ερντογάν – Ποια λέξη δεν θυμήθηκε

Πάλι έχασε τα λόγια του ο Ερντογάν – Ποια λέξη δεν θυμήθηκε

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια ομιλίας τους για την έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς, εμφανίζεται να ξεχνά την λέξη “κουδούνι”, δημιουργώντας νέα ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσαν τα tourkikanea (στο σημείο 38:34) ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται σαστισμένος και χρειάστηκε να του την λέξη ο μαθητής με τα γυαλιά που βρισκόταν δίπλα του, προκειμένου να συνεχίζει την ομιλία του και να ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Το περιστατικό συνέβη στο Επαγγελματικό και Τεχνικό Λύκειο Sultanahmet της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Ερντογάν μίλησε για το Πρόγραμμα Εναρξης του Ακαδημαϊκού Ετους 2021-2022.

Την τελευταία περίοδο, πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρονται στην κατάσταση της υγείας του τούρκου προέδρου, ενώ έχουν “φουντώσει” και τα σενάρια για αντικατάστασή του, αν αυτό απαιτηθεί. Ήδη, από τον Ιούλιο είχαν ξεκινήσει οι φήμες ότι δεν είναι καλά, όταν κυκλοφόρησε βίντεο που τον έδειχνε να δυσκολεύεται να μιλήσει καθαρά και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι