Πάλι στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας της 17Ν

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη οδηγήθηκε το μεσημέρι στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν» ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας. Η μεταφορά του έγινε με ασθενοφόρο, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν αρκετοί αστυνομικοί.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει αρχίσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου για τη μεταγωγή του από τις αγροτικές Φυλακές στις Φυλακές Δομοκού και η υγεία του έχει επιβαρυνθεί σημαντικά. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου είχε μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο, ωστόσο, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παροχή βοήθειας και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο και πάλι στη φυλακή.

Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε ξεχωριστό κελί νοσηλείας, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε αλληλέγγυους του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στα 18 χρόνια εγκλεισμού του αυτή είναι η Πέμπτη απεργία πείνας που πραγματοποιεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι