ΠΑΜΕ: Θα υποδεχθούμε τους αγρότες και τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα

ΠΑΜΕ: Θα υποδεχθούμε τους αγρότες και τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, σχετικά με την αναμενόμενη κάθοδο των αγροτών στο Σύνταγμα. Αναφέρει ότι «είμαστε στο πλευρό τους» και  «θα  συγκεντρωθούμε για να τους υποστηρίξουμε».

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες εξέφρασαν την πρόθεσή του να κατέλθουν με τρακτέρ στην Αθήνα και αρνήθηκε να τους δώσει άδεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Οι αγρότες επέμειναν, ότι δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και ότι επιθυμουν να διαδηλωσουν ειρηνικά, αλλά επέμεινε και ο υπουργός. Εν τούτοις στα μπλόκα έχει ληφθεί η απόφαση να κατέβουν στην Αθήνα με τρακτέρ ή με πούλμαν, με νταλίκες και οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρει: «Είμαστε στο πλευρό των αγροτών και τους υποδεχόμαστε με μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φλεβάρη στο Σύνταγμα, στις 6μ.μ. Είμαστε απέναντι στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της κυβέρνησης που δεν ικανοποίησε κανένα αίτημά τους. Η Πανελλαδική Σύσκεψη 50 μπλόκων αποφάσισε να πραγματοποιήσει μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φλεβάρη, καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους αγρότες απ’ όλη τη χώρα, από το βορρά μέχρι τον νότο. Οι εργαζόμενοι θα είμαστε εκεί! Ο αγώνας που δίνουν οι αγρότες είναι δίκαιος! Ξέρουμε ότι αν νικήσουν οι αγρότες, θα χάσουν οι μεγαλοβιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι σουπερμαρκετάδες, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι