Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Συνέχεια για τα ΓΕΛ, με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Συνέχεια για τα ΓΕΛ, με μαθήματα Προσανατολισμού

Τα πρώτα μαθήματα Προσανατολισμού δίνουν σήμερα, Τρίτη, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (ΟΠ Σπουδών Υγείας).

Συνέχεια και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου, οι οποίοι  θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Σημειώνεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας “Αρχιτεκτονικό Σχέδιο”, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι