VIDEO

Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης: Ελεύθεροι οι 130 που προσήχθησαν επειδή συμμετείχαν σε συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων

Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης: Ελεύθεροι οι 130 που προσήχθησαν επειδή συμμετείχαν σε συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων

Περισσότερα από 130 άτομα προσήχθησαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης φοιτητών και άλλων πολιτών  υπέρ της Παλαιστίνης στο New York University.

Ολοι οι προσαχθέντες αφέθησαν εν συνεχεία ελεύθεροι, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Πολλές αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται σε αναβρασμό ξανά, λόγω της πολεμικής επιχείρησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και της έγκρισης οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς το Ισραήλ.

 

 

 

ed the student encampment from the back.

Cops were met by a huge wall of protestors linking arms to protect the encampment. NYU faculty were in front and first to be arrested pic.twitter.com/A9UExYuluZ— Radio Free Amanda 余美娜 (@catcontentonly) April 23, 2024

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι