Πανικός στην Αμαλιάδα με το ένατο κρούσμα κορωνοϊού

Πανικός στην Αμαλιάδα με το ένατο κρούσμα κορωνοϊού

Αναστάτωση επικρατεί στην Αμαλιάδα μετά το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 66χρονος που διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, φέρεται να είναι συνταξιούχος καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, ο οποίος έχει εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές περιφερειακός σύμβουλος στη Δυτική Ελλάδα.

Το ταξίδι με 53 ακόμη πολίτες στο Ισραήλ

Η ανησυχία από την περίπτωση του νέου αυτού κρούσματος κορωνοϊού, προκύπτει από το γεγονός πως ο 66χρονος άνδρας ήρθε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια ταξιδιού που πραγματοποίησε στο εξωτερικό πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο 66χρονος που βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, ταξίδεψε στα Ιεροσόλυμα, το όρος Σινά και το Κάιρο με γκρουπ 53 ακόμη ατόμων. Οι 53 από την Αμαλιάδα, ταξίδεψαν αεροπορικώς από το «Ελ. Βενιζέλος» ως το Τελ Αβίβ, από όπου επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο προκειμένου να συνεχίσουν οδικώς το ταξίδι τους απ’ όπου επέστρεψαν στις 27 Φεβρουαρίου.

Οι 53 στο Ρίο για τεστ στον κορωνοϊό

Ανάμεσα στα μέλη του γκρουπ, το οποίο επέστρεψε από το ταξίδι στο Ισραήλ στις 27 Φλεβάρη, κατά πληροφορίες, συγκαταλέγεται και Αρχιμανδρίτης στην Αμαλιάδα. Επιπλέον η σύζυγος του 66χρονου, μαζί με 35 ακόμη από τους ανθρώπους που έκαναν το ταξίδι έχουν φτάσει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να εξεταστούν για τον κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι 53 του ταξιδιωτικού γκρουπ σπεύδουν στο νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο εξέτασής τους για τυχόν έκθεση στον νέο κορωνοϊό. Δεν είναι ακόμη γνωστό με πόσους και ποιους έχουν έρθει σε επαφή.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι