Πάνω από 30 κρούσματα σε μονάδα επεξεργασίας κοτόπουλων

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη, σε μονάδα της επιχείρησης Μιμίκος.

Πρόκειται για την επιχείρηση στην οποία είχαν ήδη εντοπιστεί την προηγούμενη εβδομάδα 21 κρούσματα κορονοϊού. Τα νέα κρούσματα είναι 25, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και κυρίως στους εργαζόμενους για μεγάλη διασπορά του ιού. Οι τελευταίοι, λόγω της φύσης της δουλειάς τους, ήδη από το Νοέμβριο είχαν ζητήσει επανειλημμένα τη λήψη μέτρων και την πραγματοποίηση προληπτικών τεστ. Οταν προ δεκαημέρου παρουσιάστηκε το πρώτο κρούσμα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ, αλλά δεν τα κατάφεραν, όπως αναφέρει σε καταγγελία του το «Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Ευβοίας»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι