Πάνω από 90 οι νεκροί στο κινεζικό ανθρακωρυχείο

Πάνω από 90 οι νεκροί στο κινεζικό ανθρακωρυχείο

Σε 90 νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός από έκρηξη αερίου σε ανθρακωρυχείο στη βορειοανατολική Κίνα, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Συνολικά, 247 εργαζόμενοι βρίσκονταν στο ορυχείο αυτό όταν συνέβη το δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα), όπως μετέδωσε νωρίτερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua).

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 19:29 τοπική ώρα την Παρασκευή (πρώτες ώρες του Σαββάτου στην Ελλάδα) σε ανθρακωρυχείο στο Σανξί. Οι επιχειρήσεις διάσωσης στο ανθρακωρυχείο συνεχίζονται. Το ανθρακωρυχείο βρίσκεται στη βόρεια Κινα, στην περιοχή Σανσί, που αποτελεί την «καρδιά» της κινεζικής παραγωγής άνθρακα.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx