Πάνω από πενήντα νέοι νεκροί από φωτιά σε συναυλία στα Σκόπια

Πάνω από πενήντα νέοι νεκροί από φωτιά σε συναυλία στα Σκόπια

Πενήντα ένα άτομα, τα περισσότερα νεαρής ηλικίας έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε συναυλιακό χώρο σε πόλη των Σκοπίων.

Η φωτιά ξέσπασε σε κέντρο διασκέδασης στην πόλη Κότσανι, γύρω στις 3:00 τοπική ώρα (4:00 Ελλάδας) τα ξημερώματα από χρήση πυροτεχνημάτων στη συναυλία που παρακολουθούσαν περίπου 1.500 άτομα, στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε ποδοπάτημα. O υπουργός Εσωτερικών της χώρας Πάντσε Τόσκοφσκι δήλωσε πως 51 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά. Επίσης πάνω από 100 τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας,Τίμτσο Μουτσούνσκι, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx