ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός “έφαγαν” τον Αυγενάκη… έμμεση παραδοχή Πέτσα

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός “έφαγαν” τον Αυγενάκη… έμμεση παραδοχή Πέτσα

Αναγνώρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης παραμερίστηκε λόγω της δυσαρέσκειας που εκφράζουν στο πρόσωπό του οι δύο ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. “Δεν υπάρχει θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης αλλά δεν θελήσαμε να φορτίσουμε το κλίμα καχυποψίας λόγω των αιτιάσεων εναντίον του από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες”, ανέφερε ο κ. Πέτσας εξηγώντας γιατί ανέλαβε τις επαφές με τις διεθνείς ομοσπονδίες ο κ. Γεραπετρίτης.

Πρόσθεσε ότι από χθες, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης βρίσκεται στην Ελβετία, για συναντήσεις με ανώτατα στελέχη της UEFA, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συμπλήρωσε ότι “συνιστά θετικό πρώτο βήμα το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της UEFA κ. Α. Κέφεριν αποδέχθηκε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα για αυτό το σκοπό. Επίσης θετική είναι και η πρώτη αντίδραση του επικεφαλής της FIFA κ. Τ. Ινφαντίνο. Σήμερα συνεχίζονται οι συζητήσεις του κ. Γεραπετρίτη με στελέχη της UEFA και της FIFA για τα θέματα χειραγώγησης αγώνων και αντιμετώπισης της βίας”

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι