Παπαδημούλης: Η νέα ηγεσία απομακρύνεται από αυτό που γνωρίσαμε επί Τσίπρα

Τα μηνύματα Παπαδημούλη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Διεργασίες και στην Ευρωβουλή για το νέο κόμμα που σχηματίζουν οι αποχωρήσαντες

«Θέλοντας να είμαι συνεπής με τον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, θα στηρίξω το νέο χώρο των ‘’11’’ και στο Ευρωκοινοβούλιο θα τον εκπροσωπήσω», δήλωσε σε συνέντευξή του προς τον ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συμπλήρωσε ότι δεν θα είναι ο μόνος πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θα εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή την νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτείται υπό τον Αλέξη Χαρίτση. Σε ερώτηση για το ποια είναι η δεξαμενή των πρώην ευρωβουλευτών από την οποία θα προκύψει ο τουλάχιστον άλλος ένας ευρωβουλευτής που θα είναι μαζί του, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε τα ονόματα των Στέλιου Κούλογλου και Πέτρου Κόκκαλη, ζητώντας από όλους να κάνουν υπομονή λίγων ωρών μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν την Δευτέρα.

«Είμαι από τους συνιδρυτές του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μια δύσκολη απόφαση η αποχώρηση μου. Ήταν απόφαση ευθύνης, καθώς αυτό το κόμμα με τη νέα ηγεσία απομακρύνεται από αυτό που γνωρίσαμε επί Τσίπρα», είπε ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην αποχώρησή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι