VIDEO

Παρά τρίχα γλίτωσε οικογένεια από “τρελό” γερανό που σάρωσε ένα σπίτι στην Αγγλία

Παρά τρίχα γλίτωσε οικογένεια από “τρελό” γερανό που σάρωσε ένα σπίτι στην Αγγλία

Μια οικογένεια φαίνεται στο βίντεο ανέμελη, την ώρα που ένα φορτηγό ανατρέπεται. Το φορτηγό μεταφέρει γερανό.  Ξαφνικά το κοριτσάκι που κάνει ποδήλατο στην αυλή κοιτάζει ανήσυχο τον γερανό και ο πατέρας λίγο αργότερα βάζει τις φωνές και του λέει “τρέχα” -άγνωστο πάντως γιατί μάνα και πατέρας έβαλαν μεν τις φωνές, αλλά δεν έτρεξαν να αρπάξουν το παιδί.

Το κοριτσάκι τρέχει μέσα στο σπίτι, το οποίο τελικά κι αυτό υπέστη ζημίες. Το παιδάκι ακούγεται να βάζει τα κλάματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο:

https://

Σύμφωνα με την Manchester Evening News, το ατύχημα προκλήθηκε όταν ανατράπηκε το φορτηγό που μετέφερε το γερανό. Διατάχθηκε έρευνα για το λόγο που ανατράπηκε το φορτηγό που μετέφερε το γερανό αλλά και για το αν τηρήθηκαν όλα τα δέοντα μέτρα για την μεταφορά του ογκώδους μηχανήματος. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το περιστατικό. Η οικογένεια στεγάζεται προσωρινά με έξοδα της πολιτείας σε άλλο χώρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι