Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του Ράδιο Αρβύλα

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Παραδόθηκε στις 4 μ.μ. σήμερα το απόγευμα σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ενώ η πρώτη γυναίκα της οποία είχε αναρτήσει ερωτικά βίντεο σε πορνοσελίδα δεν υπέβαλε μήνυση, τελικά υπέβαλε μια άλλη στην οποία ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός είχε κάνει το ίδιο. Με τη μήνυση αυτή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας γενικά για την βία κατά των γυναικών. «Μέσα σε δύο ώρες θα έχει συλληφθεί», είπε ο υπουργός, αλλά μέσα σε δύο ώρες ο Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί την δεύτερη κοπέλα, κόρη οικογενειακών φίλων του παραγωγού, ο Παναγιωτόπουλος τίθεται αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αλλά αν διαπιστωθεί ότι από αυτές τις πορνοαναρτήσεις είχε οικονομικό όφελος άνω των 120.000 ευρώ, θα διωχθεί για κακούργημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι