Παραδόθηκε στις αρχές ο ράπερ που ξυλοκόπησε τον 23χρονο – Τί ισχυρίστηκε

Παραδόθηκε στις αρχές ο ράπερ που ξυλοκόπησε τον 23χρονο – Τί ισχυρίστηκε

Ο γνωστός ράπερ, σε βάρος του οποίου έγινε καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό από έναν 23χρονο, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δωδεκανήσου, στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Το αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό παρήλθε. Ο ράπερ ενημερώθηκε ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και στη συνέχεια αποχώρησε.

“Μόλις ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για την ύπαρξη κατηγορίας, άμεσα θέσαμε τον εντολέα μας διαθέσιμο στις αρμόδιες αρχές, όπου ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία διαδικασία αναζήτησης – κλήτευσης εναντίον του εντολέα μας. Άρα, ό,τι διαδίδεται για ένταλμα σύλληψης και αναζήτησής του είναι απλά fake news”, δήλωσε στο newsit.gr ο δικηγόρος του ράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου, ο γνωστός ράπερ φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε πως ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς όλοι έφυγαν από το σημείο.

Ο 23χρονος κατηγορεί τον ράπερ ότι του έριξε κεφαλιά, ενώ ένα δεύτερο άτομο, τον κλώτσησε στο σώμα και τον έριξε στο έδαφος, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (26.01.2024). Ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο, όσο περνούσαν οι ώρες είχε ενοχλήσεις κι έτσι κάλεσε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί, οι γιατροί εντόπισαν κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση έξι ωρών.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι